TAG STYRINGEN 22. oktober 2021

Start 22. oktober 2021
  • Tag Styringen
  • 1295 DKK

    31 dages forløb

    KØB NU

Tag Styringen

Tag Styringen er et onlineforløb, hvor jeg tager dig i hånden og guider dig gennem 31 dage med indkøbslister, madplaner, refleksioner og let træning. Et samarbejde hvor du ændrer dine kostvaner og reflekterer over, hvordan du skal ændre din livsstil, uden at maden bliver kedelig og hvor der stadig er plads til at leve et helt normalt liv med flere bevidste valg. 

Forløbet er både for overvægtige men også for dig, som ønsker ny inspiration til kostvaner, livsstil og et bedre helbred. Når du siger ja til dette forløb er det fordi, at du har lyst til at gøre noget godt for din krop. Jeg kan nemlig love dig, at hvis du følger denne plan de næste 31 dage, vil din krop juble, og forhåbentlig får du lyst til at fortsætte. Værd at vide inden du går i gang Hver uge vil du modtage en indkøbsliste. Der vil ikke være nogle varer, som du som udgangspunkt ikke kan få i helt normale dagligvarebutikker. De første tre dage er forskellige fra de andre, da du skal gennemføre en mild detox. 

Det giver dig mulighed for at starte med det bedste udgangspunkt og det er virkelig en øjenåbner for mange at se forandringen på disse tre dage – både mentalt og fysisk. Du skal have en blender for at få optimalt udbytte af dette forløb. Du skal have et par gode sko, som du kan bevæge dig i. Det er ikke et forløb, hvor træning og et højt aktivitetsniveau er i fokus. Det kan du selv bestemme, men jeg udstikker undervejs diverse øvelser og udfordringer, som du kan vælge at gribe eller lade være Du bliver en del af en lukket motivationsgruppe under forløbet. Her bliver der delt refleksionsøvelser og jeres oplevelser og erfaringer. Det har altid en virkelig god effekt for den enkelte. Skal du med på Tag Styringen? Det skaber enorme forandringer at prioritere sig selv i 31 dage! Pris: 699 kr.